sxsw_730

Austin, 13-18 mars

Søk SXSW-showcase

by Webmaster, 22.09.2011

Verdens største musikkbransjefestival, South by Southwest, har åpnet for showcase-søknader til neste års festival. Frist er 4. november.

South by Southwest har gjennom årene blitt et populært utstillingsvindu for norske band. I fjor spilte hele 16 band og artister på Austin-festivalen. Det har riktig nok blitt en voldsom konkurranse om oppmerksomheten etter hvert som SXSW har vokst i omfang, men det er uansett gledelig at Norge får såpass mye oppmerksomhet.

I 2012 arrangeres festivalen fra 13 til 18 mars, og fristen for showcasesøknader er satt til 4. november. Er du tidlig ute, det vil si før 7. oktober, kan du imidlertid spare ti dollar på søknaden. Søknadene sendes via Sonicbids, noe du kan lese mer om på denne nettsiden.
 
Gratis medlemskap

Music Export Norway tilbyr for øvrig ett års gratis Sonicbids-medlemskap til eksportklare norske artister. Les mer om dette her.

Dersom du representerer et band/artist som uansett har planer om å dra til USA i denne perioden for å spille konserter, oppfordrer vi deg til å søke visum i god tid i forveien. Dette tar som regel en del tid, og blir fort en kilde til frustrasjon hvis man er sent ute.
 

Share this

Printer friendly

newsletter