megaphonic_730

Brighton, 10-12 mai

Søk showcase på The Great Escape

by Webmaster, 28.09.2011

The Great Escape har nå åpnet for Showcase-søknader til neste års arrangement. I tillegg selges et begrenset antall billetter ekstra billig i en tid fremover.

Bransjefestivalen The Great Escape, som går av stabelen 10 til 12 mai i Brighton, har virkelig etablert seg som en av Europas viktigste møteplasser for rundt 5000 representanter fra den internasjonale musikkbransjen, og ikke minst et avgjørende utstillingsvindu for eksportklare band og artister.

I tillegg til et omfattende showcase-program, inneholder arrangementet både spennende seminarer og nettverksfester.

The Great Escape har nå åpnet for showcase-søknader. Det eneste du trenger å gjøre, er å fylle ut registreringsskjemaet som ligger på deres hjemmesider her.

Billettsalget er også i gang, og såkalte Super Early Bird-billetter kan nå kjøpes for bare £80 (delegatpass). Mer om dette her.

I år spilte 22, Team Me, Blood Command, Moddi og Lucy Swann på The Great Escape. Team Me hadde allerede begynt å få fotfeste i storbritannia før The Great Escape etter å ha mottatt strålende tilbakemeldinger på sin utgitte EP og etter å ha vært på turne med British Sea Power og The Wombats. Q Magazine hadde Team Me på sin top 10-liste over festivalens høydepunkt. Bandet mottok god respons i etterkant av The Great Escape, og ble booket til flere britiske festivaler i sommer.

22 dro også godt nytte av årets festival var, og manager Eirik Søreide er fornøyd.

- 22 gjorde to smekkfulle show under TGE, og sikret seg agenter både i Nord-Amerika (Pinnacle) og Worldwide (The Agency Group, London). Konsertene førte også til samarbeid med ledende britiske promotører, og 22 gjør i høst en lang turnè både i UK og resten av Europa, sier han.

-    TGE var kjempebra for Team Me sin del, begge konsertene trakk fulle hus. Vi har fått mye respons fra bransjen i etterkant av konsertene, som både har ført til nye festival og klubbookinger og mer langsiktige samarbeid med ulike aktører både i UK og Europa, sier Team Me-manager Thomas Ryjord.

Les mer om The Great Escape 2012 på www.escapegreat.com, og sjekk ut Music Export Norways bilder og oppsumering fra fjorårets Great Escape her.

Her kan du laste ned en oversikt over bransjerepresentantene på The Great Escape 2010.
 

Share this

Printer friendly

newsletter