olava4_730

Brighton 12-14 mai 2011

Søk showcase på The Great Escape 2011

by Webmaster, 15.09.2010

The Great Escape har nå åpnet for Showcase-søknader til neste års arrangement. I tillegg selges billetter ekstra billig frem til nyttår.

Bransjefestivalen The Great Escape, som går av stabelen 12 til 14 mai i Brighton, har etablert seg som en viktig møteplass for rundt 3000 representanter fra den internasjonale musikkbransjen, og ikke minst et avgjørende utstillingsvindu for eksportklare band og artister.

I tillegg til et omfattende showcase-program, inneholder arrangementet både spennende seminarer og nettverksfester.

The Great Escape har nå åpnet for showcase-søknader. Det eneste du trenger å gjøre, er å fylle ut registreringsskjemaet som ligger på deres hjemmesider her .

Billettsalget er også i gang, og såkalte Super Early Bird-billetter kan nå kjøpes for £80. Dette tilbudet vil vare frem til januar 2011.

I år spilte Ingrid Olava, Susanne Sundfør, The Megaphonic Thrift, Katzenjammer og Simon Says No! på The Great Escape. Ingrid Olava-manager Anders Rykkja i Goldstar Music melder om et gode resultater fra showcasen:

- For vår del var Ingrid Olavas showcase meget vellykket. Som et direkte resultat av konsertene hun gjorde under TGE fikk vi landet avtaler med et apparat av samarbeidspartnere (herunder live - agent, advokat og pr selskap) som i disse dager er godt i gang med å assistere oss i arbeidet med å sette konserter, fremforhandle avtaler og promotere hennes første Britiske utgivelse som kommer ut i månedsskiftet oktober / november. Som showcase-arena og møteplass for eksportartister er TGE et veldig nyttig arrangement, sier han.

Les mer om The Great Escape 2011 på www.escapegreat.com, og sjekk ut Music Export Norways bilder fra fjorårets The Great Escape her

Her kan du laste ned en oversikt over bransjerepresentantene på The Great Escape 2010. 
 

Share this

Printer friendly

newsletter