greatescape_2_730

Brighton, UK 12-14.mai.

Søk bransjestøtte til The Great Escape

by Webmaster, 18.03.2011

Nå kan du som bransjerepresentant søke om støtte til å dra på den viktige bransjearenaen The Great Escape i Brighton.

The Great Escape har seilt opp som Storbritannias, og kanskje en av Europas, viktigste utstillingsvinduer for ny internasjonal musikk innen sitt segment. Bransjearrangementet booker det de selv kaller ”export ready bands”. Musikkonferansen og festivalen samler de viktigste beslutningstakerne innen britisk og internasjonal musikkbransje, og ikke minst toneangivende media.  

En godt promotert showcase vil gi grunnlag for viktig oppmerksomhet, nye kontakter og forhåpentligvis kontrakter for norske artister/band /bransje som jobber mot Storbritannia og utlandet. Det er også en egnet arena for å styrke sin britiske kontaktflate.

Team Me, Lucy Swann, Blood Command og 22 er så langt bekreftet til årets The Great Escape. Aktører som har band/artister på det offisielle programmet vil automatisk kvalifisere til reisestøtte, men vi åpner også for at flere bransjeaktører kan søke. Vi ser det som svært viktig at også den norske bransjen, som oppdager, utvikler og forvalter interessene til talentene, kommer seg ut på arenaer som TGE. MEN ønsker derfor å bidra til at artister/band på TGE blir representert av en norsk bransjerepresentant under arrangementet. Dette skal ideelt sett være manager, label eller annen bransjeaktør som forvalter repertoar/interesser til aktuell artist/band.

 

Representanter som får tilslag kan fakturere MEN maksimalt 3500,- i reisestøtte for tilstedeværelse alle festivaldagene (12 - 14 mai). De vil også motta delegatpass. Støtten justeres etter antall dager.

For å kvalifisere for tilslag, oppfordres søker til å sende inn en kort redegjørelse for hvorfor dette ville vært relevant i selskapets framtidige eksportarbeid til UK(at)musicexportnorway.no.

Søknadsfristen er 4. april. 

Les mer om The Great Escape på www.escapegreat.com    

Hotellinformasjon:

TGE tilbyr rom på festival hotellet Queens Hotel (3 dager). Men det er også mulig å finne rimeligere overnatting på egen hånd.

Andre sentrale rimeligere alternativer:

The Thistle

Kings Hotel

Premier Inn

Best Western

UMI Brighton

Share this

Printer friendly

newsletter