fiddle_stock_730

Glasgow, 30 januar - 3 februar

Søk bransjestøtte til Showcase Scotland

by Webmaster, 19.11.2012

Norske bransjerepresentanter som jobber med eksport kan nå søke om reisestøtte til Showcase Scotland.

Showcase Scotland er den største samlingen for internasjonal musikkindustri innen folk/tradisjons- og verdensmusikk i Skottland. Arrangementet, som finner sted under Celtic Connections, er en spesielt egnet arena for aktører som jobber innen live-segmentet. Datoene for Showcase Scotland 2013 er 30 januar – 3 februar.

Delegatene vil motta et pass som gir tilgang til festivalens konserter som viser frem enten skotske artister, eller artister fra et internasjonalt samarbeidsland, i år England. Showcase Scotland finner sted den siste uken av Celtic Conections, og viser frem 45 artister ved 16 konsertlokaler, i tillegg til et solid program med seminarer, diskusjoner, og muligheter for nettverksbygging og utveksling av produkter.

Music Export Norway følger opp satsingen, og fortsetter å tilby bransjestøtte til et utvalg eksportrettede aktører. Vi vil tilby et begrenset antall selskaper reisestøtte på maksimalt 3500,- NOK. Støtten vil beregnes ut i fra antall dager man deltar på arrangementet.

For å kvalifisere for tilslag, oppfordres søker til å sende inn en kort redegjørelse for hvorfor dette ville vært relevant i selskapets framtidige eksportarbeid til nina (at )musicexportnorway.no.

NB! Søknadsfrist 15. desember. Showcase Scotland blir imidlertid som regel fullbooket før jul, så det kan lønne seg å være tidlig ute.

Det er også forutsatt at man oppfyller følgende kriterier:

- Selskapet skal jobbe med eksport av norsk musikk

- Selskapet som søker må være norskregistrert

- Norske festival- og konsertarrangører, stiftelser, foreninger eller offentlige etater kvalifiserer dessverre ikke for bransjestøtten.

Mottakere av støtte forplikter seg også til å gi en tilbakemelding på arenaen. Dette vil være et viktig ledd i arbeidet med å tilrettelegge for videre satsning på Showcase Scotland.

Info og påmelding

Selve påmeldingen skjer via det vedlagte søknadsskjemaet (last ned her) som sendes til Susie@activeevents.org.uk.

For mer informasjon om Showcase Scotland, se arrangementets offisielle hjemmesider http://www.celticconnections.com/Pages/Showcase-Scotland-.aspx. Der vil du finne informasjon om hvordan du melder deg på arrangementet, samt samarbeidspartnere på overnatting med mer. OBS! MEN foretar ikke påmelding. Dette må ordnes selv.

 

Share this

Printer friendly

newsletter