fiddle_stock_730

Glasgow, 26-30 januar

Søk bransjestøtte til Showcase Scotland

by Webmaster, 06.10.2010

Som i fjor kan norske bransjerepresentanter som jobber med eksport søke om reisestøtte til Showcase Scotland.

Showcase Scotland er den største samlingen for internasjonal musikkindustri innen folk/tradisjons- og verdensmusikk i Skottland. Arrangementet, som finner sted under Celtic Connections, er en spesielt egnet arena for aktører som jobber inne live-segmentet.

I fjor var Norge valgt som fokusland på Showcase Scotland. Music Export Norway følger opp satsingen, og tilbyr bransjestøtte til et utvalg eksportrettede aktører.

Vi vil tilby et begrenset antall selskaper reisestøtte på maksimalt 4000,- NOK. Støtten vil beregnes ut i fra antall dager man deltar på arrangementet.

For å kvalifisere for tilslag, oppfordres søker til å sende inn en kort redegjørelse for hvorfor dette ville vært relevant i selskapets framtidige eksportarbeid til swabra(at)musicexportnorway.no.

NB! Søknadsfrist 30. november. Showcase Scotland blir imidlertid som regel fullbooket før jul, så det kan lønne seg å være tidlig ute.

Det er også forutsatt at man oppfyller følgende kriterier:

- Selskapet skal jobbe med eksport av norsk musikk

- Selskapet som søker må være norskregistrert

- Norske festival- og konsertarrangører, stiftelser, foreninger eller offentlige etater kvalifiserer dessverre ikke for bransjestøtten.

Mottakere av støtte forplikter seg også til å gi en tilbakemelding på arenaen. Dette vil være et viktig ledd i arbeidet med å tilrettelegge for videre satsning på Showcase Scotland.

For mer informasjon om Showcase Scotland, se arrangementets offisielle hjemmesider http://www.celticconnections.com/showcasescotland. Der vil du finne informasjon om hvordan du melder deg på arrangementet, samt samarbeidspartnere på overnatting med mer.

Her kan du laste ned fjorårets delegatoversikt.  

Share this

Printer friendly

newsletter