reeperbahnlogo_730

Hamburg, Tyskland 20-22. september

Søk bransjestøtte til Reeperbahn Festival

by Webmaster, 25.06.2012

I september dukes det for 6. utgave av Reeperbahn Festival og Music Export Norway åpner for muligheten til å søke bransjestøtte til årets konferanse. Frist utgangen av 30. august.

Etter suksess med tilsvarende tilbud for norske aktører til The Great Escape i England, er vi glade for å kunne tilby et lignende format for norsk musikkbransje som ønsker reise til Hamburg i september.

Reeperbahn Festival har utviklet seg til å bli Tysklands, og kanskje en av Europas mest betydningsfulle showcasefestivaler, og i de siste årene også en viktig møtearena for internasjonal bransje. Festivalen presenterer en rekke lanseringsklare band fra ulike europeiske land, og booker hvert år mellom 3-5 lovende acts fra Norge.

I løpet av tre dager i september finner rundt 200 konserter fordelt på om lag 25 scener sted i industrielvebyen som gjerne regnes som en av Tysklands tre viktigste musikkbyer, i tillegg til Berlin og Köln. Musikkonferansen og -festivalen samler rundt 1500 delegater fra 25 land, alle sentrale aktører fra hele den internasjonale bransjen.  
Reeperbahn Festival består av tre deler:

Music (konsert og showcasefestival), Campus (konferanse og B2B plattform), og Arts.

Så langt i år er Einar Stray, Kakkmaddafakka, Hanne Kolstø og Rebekka Karijord bekreftet av norske artister til festivalen.

Vil du spille/ha din artist på Reeperbahn Festival i år? Denne linken fører til søknadsinformasjon for showcaseslots på Reeperbahn 2012

Mer om Reeperbahn Campus

Bransjestøtte

Representanter som får tilslag kan fakturere MEN maksimalt 3000,- i reisestøtte for tilstedeværelse alle konferansedagene. De vil også motta delegatpass (til en verdi av €179). Støtten justeres etter antall dager.

For å kvalifisere for tilslag, oppfordres søker til å sende inn en kort redegjørelse for hvorfor dette ville vært relevant i selskapets framtidige eksportarbeid til GSA(at)musicexportnorway.no.

Delegatpasset inkluderer:

•    Tilgang til Reeperbahn Festival Campus-programmet (konferanse, showcaser, nettverksarrangementer, m.m.)
•    Prioritert tilgang til konserter (avhengig av kapasitet) 
•    Gratis lokal transport

Les mer om det delegatprogrammet (Campus) her: http://www.reeperbahnfestival.eu/en/campus/news/

*Hotel og transport må besørges selv. Vi har fått opplyst at festivalhotellet nå er fullt, men vi anbefaler dere å benytte www.hrs.de for å lete etter overnatting i nærheten.

Søknadsfristen er utgangen av 30. august.

I likhet med andre internasjonale bransjearenaer, tilbyr Reeperbahn ved sitt konferanseprogram et variert dagsprogram der delegater fra hele verden har muligheten til å delta på speed-meetings, nettverking (både arrangerte events og uformelt) workshops, foredrag og samtaler med erfarne representanter fra musikkbransjen.

Mer om nettverksarrangementer på Reeperbahn Campus.

Det er forutsatt at man oppfyller følgende kriterier for å motta bransjestøtten:

•    Selskapet skal jobbe med eksport av norsk musikk
•    Selskapet som søker må være norskregistrert
•    Norske festival- og konsertarrangører, stiftelser, foreninger eller offentlige etater kvalifiserer dessverre ikke for støtten

NB! Begrenset plass. Plasser tildeles til kvalifiserte søkere etter førstemann til mølla-prinsippet. 

Share this

Printer friendly

newsletter