iama_730

Budapest, 19-21 april

Søk bransjestøtte til IAMA

by Webmaster, 16.03.2012

Norske bransjeaktører som jobber med eksport kan søke om reisestøtte til IAMA International Conference i Budapest.

The International Artist Managers' Association (IAMA) er den eneste verdensomspennende foreningen for klassisk musikk-management, og står som arrangør for denne viktige møteplassen. I april arrangeres konferansen i Budapest der den vil samle viktige arrangører, agenter og management fra hele verden (inkl Asia og Amerika).

Dette er en viktig nettverkingsflate for kunstmusikfeltet og MEN ønsker å tilby et begrenset utvalg kvalifiserte eksportrettete aktører reisestøtte på 4000,- NOK. Konferanseavgift må bestilles og dekkes selv.

For å kvalifisere for tilslag, oppfordres søker til å sende inn en kort redegjørelse for hvorfor dette ville vært relevant i selskapets framtidige eksportarbeid til Helene D. Broch på helene(at)musicexportnorway.no

NB! Søknadsfrist er 1. april. Tilslag vil bli gitt fortløpende.

Programmet blir etter hvert tilgjengelig på arrangementets offisielle hjemmeside:

http://www.iamaworld.com/events/121/22nd-iama-international-conference

For mer informasjon om IAMA, se http://www.iamaworld.com/. Der vil du finne informasjon om hvordan du melder deg på arrangementet, samt samarbeidspartnere på overnatting med mer.

Det er også forutsatt at man oppfyller følgende kriterier for å motta bransjestøtten:

- Selskapet skal jobbe med eksport av norsk musikk

- Selskapet som søker må være norskregistrert

- Norske festival- og konsertarrangører, stiftelser, foreninger eller offentlige etater kvalifiserer dessverre ikke for støtten

Mottakere av støtte forplikter seg også til å gi en tilbakemelding på arenaen. Dette vil være et viktig ledd i arbeidet med å tilrettelegge for videre satsning på IAMA. 
 

Share this

Printer friendly

newsletter