WOMEX11_730

Frist 15. april!

Siste frist for Womex-showcase

by Webmaster, 23.03.2011

Womex avholdes for tredje år i København i oktober. Nå kan du søke om showcase både på det offisielle programmet og på den nordiske klubben.

Vi oppfordrer dere som jobber med folke, verdens, tradisjons- og/eller samisk musikk med internasjonale planer om å søke om showcase på årets verdensmusikkmesse Womex i København. Nytt av året er at det er en felles søknad på både det offisielle showcase-programmet og konseptet Nordic Club. Dette foregår gjennom Sonicbids på denne siden.

Nordic Club har blitt gjennomført to ganger tidligere, med positive tilbakemeldinger fra artistene som ble stemt frem. Vi ønsker derfor å gjenta dette nordiske samarbeidet med å vise frem to norske artister på en egen oppsatt scene under Womex, verdens ledende musikkbransjearrangement for verdens- og tradisjonsmusikk.

Scenen er satt opp i samarbeid med Womex for å vise frem  verdens- og tradisjonsmusikk fra de nordiske landene.  Reise og opphold må dekkes av den enkelte, og i og med at dette er en showcase, betales ikke honorar fra arrangøren. 

Slik søker du om showcase:

På grunn av felles søknad til det offisielle programmet og Nordic Club er søknadsfristen noe kortere i år. Søknaden må være Womex i hende innen fredag 15. april. Det finnes ingen mulighet for utsettelse av fristen.

All info om søknadsprosessen finner du her: www.womex.com/lnk/how-to-propose og her www.sonicbids.com/womex. Husk at du må merke av i boksen om Nordic Club for å bli vurdert til dette arrangementet.

Music Export Norway tilbyr ett års gratis medlemskap i Sonicbids. Les mer om dette her.

Dersom du får problemer underveis i prosessen, kan du sende en mail til showcase@womex.com.

 

Share this

Printer friendly

newsletter