logo_730

Austin, 16-20 mars

Siste frist for SXSW-showcase

by Webmaster, 06.10.2010

Verdens største musikkbransjefestival, South by Southwest, har fortsatt åpent for showcase-søknader til neste års festival. Men siste frist er 5. november.

South by Southwest har gjennom årene blitt et populært utstillingsvindu for norske band. I fjor spilte hele 14 band og artister på Austin-festivalen. Det har riktig nok blitt en voldsom konkurranse om oppmerksomheten etter hvert som SXSW har vokst i omfang, men det er uansett gledelig at Norge får såpass mye oppmerksomhet.

I 2011 arrangeres festivalen fra 16 til 20 mars, og fristen for showcasesøknader går ut snart. Søknadene sendes via Sonicbids på denne nettsiden. Søknadsfristen er satt til 5. november.

Les mer om søknadsprosessen på hjemmesidene til SXSW.
 
Gratis medlemskap

Music Export Norway tilbyr for øvrig ett års gratis Sonicbids-medlemskap til eksportklare norske artister. Les mer om dette her.

Dersom du representerer et band/artist som uansett har planer om å dra til USA i denne perioden for å spille konserter, oppfordrer vi deg til å søke visum i god tid i forveien. Dette tar som regel en del tid, og blir fort en kilde til frustrasjon hvis man er sent ute.
 

Share this

Printer friendly

newsletter