WOMEX11_730

København 26. til 30. oktober 2011

Påminnelse: Meld deg på WOMEX-stand

by Webmaster, 25.05.2011

Meld deg på den norske standen på verdensmusikkmessen WOMEX, et av de fremste nettverkssamlingspunktene for tradisjons- og folkemusikk.

Den norske standen vil også i år være tilknyttet de andre nordiske standene. Messen vil som i fjor foregå i Forum Copenhagen som ligger i sentrum av byen. Vi håper mange av dere ønsker å være med og benytte seg av denne gode muligheten til markedsføring og nettverksbygging.

Informasjonsfolder – MEN vil også i år trykke opp en firmafolder, i form av et mini-hefte, som profilerer selskaper og artister tilknyttet den norske Womex standen. MIC,  Norsk musikkinformasjon, utarbeider en mer generell informasjonsfolder som presenterer hva som skjer på den norske tradisjons og verdensmusikkscenen. Presentasjonene av de norske selskapene og relevante artikler vil også bli lagt ut på MICs engelske nettsider i forkant av WOMEX.

Messen - Det er reservert en felles nordisk stand på et sentralt område i messehallen. Vi vil tilby en stand som gir de beste mulighetene både for å distribuere informasjons materiell, avsatte møtebord og tilrettelegge for eventuelle mindre arrangement.

Andre fasiliteter - Bemannet informasjonsskranke, beskjedtjenester, møtebord, informasjonsfolder, internettilgang og forfriskninger servert på standen. Vi vil også forsøke å videreføre brunsjen fra i fjor da dette trakk mye folk til standen.

Alle som melder seg på Womex får 1 års medlemskap på Virutal Womex, Womex sin bransjedatabase.

Påmelding - Jo raskere påmelding desto bedre!

- Påmelding mellom 1. juli og  7. oktober: Selskapsavgift inkl. 1 pers kr 3000,-. Kr 2.500,- pr. ekstra pers.

- Påmeldinger etter 7. oktober: Selskapsavgift inkl. 1 pers kr 3500,-

- Påmeldinger etter 3. september kommer ikke med i den trykte WOMEX-katalogen.

ALLE PRISER ER EKSKL. MOMS

Påmeldinger er bindene og blir ikke sendt til WOMEX før hele påmeldingsavgiften er betalt. Den norske standens fasiliteter kan kun benyttes av delegater påmeldt via Music Export Norway. Dersom du allerede er påmeldt Womex gjennom andre kanaler er det mulig å benytte seg av den norske standens fasiliteter mot et administrasjonsgebyr. En kan ikke overføre en selskapspåmelding til et annet selskap. Det vil komme en tilleggsavgift for bytting av personnavn.

Ta kontakt med Music Export Norway for mer informasjon.

Vennligst returner påmeldingsskjema (last ned her) på mail til : helene (at) musicexportnorway.no og faktura vil bli sendt.

Reise og opphold

Du er selv ansvarlig for egen reise og opphold. Music Export Norway har reservert et antall rom til rabattert pris på Avenue Hotel som ligger like ved messehallen. Disse rommene går til de første som melder seg. Kontakt Helene på helene (at) musicexportnorway.no for mer informasjon om dette, samt om messe og påmelding, eller ring 24 12 96 99.

Kontakt Tomas Lauvland Pettersen, MIC, for artistpresentasjonsmagasinet på telefon 22 42 90 90 evt. mail: tomas (at) mic.no.

Les mer om WOMEX her

Share this

Printer friendly

newsletter