Rock_cover_730

Frist 1. desember

Nye pop og blues-samplere

by Webmaster, 09.11.2010

Music Export Norway inviterer norske bransjeaktører til å sende inn låtforslag til to nye CD-samplere innen henholdsvis pop og blues. Fristen er onsdag 1. desember.

Som et ledd i Music Export Norways eksportframstøt produserer MEN en sjangerbasert sampler-serie med ny norsk musikk.  Denne gangen har turen kommet til å lage to nye CD-er innen sjangrene pop og blues.

Så langt har vi delt ut mange tusen CD-er på ulike internasjonale arrangementer, i tillegg til at de sendes ut til viktige kontakter i MENs nettverk. Pågangen har vært svært stor, spesielt fra internasjonal radio og andre medier, og vi har stor tro på disse CD-ene som et verktøy for å oppnå internasjonal oppmerksomhet.

Uavhengige komiteer vil stå for utvelgelsen av spor til de respektive CD-ene. Det vil bli tatt hensyn til hvilke internasjonale planer som er lagt for de enkelte utgivelsene. Spor som har vært med på tidligere MEN-samplere vil ikke bli vurdert.

Pop og blues-CD-ene skal etter planen være klare til Midem-messen i januar. Derfor må vi ha forslagene innen  onsdag 1. desember.

Følg linken under for å laste ned forslagsskjema. Skjemaet mailes så til lasse (at) musicexportnorway.no.

LAST NED FORSLAGSSKJEMA HER.

 

Share this

Printer friendly

newsletter