pop_blues_730

Frist 18. november

Ny sampler fra Music Export Norway

by Webmaster, 13.10.2011

Music Export Norway inviterer norske bransjeaktører til å sende inn låtforslag til en ny CD-sampler. Fristen er fredag 18. november.

Som et ledd i Music Export Norways eksportframstøt produserer MEN en sampler-serie med ny norsk musikk.  Til tross for at CD-salget har dalt kraftig, er det stor etterspørsel etter denne norske serien, både på messer og i andre sammenhenger.

Denne gangen har turen kommet til å lage en CD som ikke er like sjangerbundet som de tidligere utgavene. Derimot ønsker vi å lage en samling med eksportklar populærmusikk i vid forstand. Det vil altså si at musikk innen pop, rock, metal, jazz og world/trad kan kvalifisere, så lenge det kan passe under den nevnte beskrivelsen "populærmusikk i vid forstand".

Så langt har vi delt ut mange tusen CD-er på ulike internasjonale arrangementer. Pågangen har vært svært stor, både fra bransje og internasjonale medier.

Det er viktig at de som sender inn bidrag ønsker å bruke dette som en mulighet for å vise frem musikken på disse arenaene, samt at det allerede foreligger internasjonale planer for artistene. Det er også viktig å merke seg at den som sender inn forslag har ansvaret for å innhente tillatelse fra rettighetshaveren.

Uavhengige komiteer vil stå for utvelgelsen av spor til CD-en. Det vil bli tatt hensyn til hvilke internasjonale planer som er lagt for de enkelte utgivelsene. Denne samlingen er forbeholdt eksportklare artister. Det innebærer at artisten har et profesjonelt apparat rundt seg (manager, label, agent, osv) og/eller beviselig interesse internasjonalt.

Det er kun mulig å foreslå én låt per artist.

Her kan du lese Music Export Norways definisjon på begrepet eksportklar.

Spor som har vært med på tidligere MEN-samplere vil ikke bli vurdert.

CD-en skal etter planen være klare til Midem-messen i januar. Derfor må vi ha forslagene innen  fredag 18. november.

Følg linken under for å laste ned veiledningsskjema. Les dette nøye, og send deretter informasjonen som etterspørres til pal (at) musicexportnorway.no.

LAST NED VEILEDNINGSSKJEMA HER.

 

Share this

Printer friendly

newsletter