womex_730

København 27. til 31. oktober 2010

Meld deg på WOMEX-stand

by Webmaster, 01.06.2010

Verdensmusikkmessen WOMEX er blant de fremste nettverkssamlingspunktene for tradisjons og folkemusikk i verden.

Den norske standen vil også i år være tilknyttet de andre nordiske standene. Messen er i år flyttet til Forum Copenhagen som ligger i sentrum av byen. Vi håper mange av dere ønsker å være med og benytte seg av denne gode muligheten til markedsføring og nettverksbygging.

Informasjonsfolder – MEN vil også i år trykke opp en firmafolder, i form av et mini-hefte, som profilerer selskaper og artister tilknyttet den norske Womex standen. MIC,  Norsk musikkinformasjon, utarbeider en mer generell informasjonsfolder som presenterer hva som skjer på den norske tradisjons og verdensmusikkscenen. Presentasjonene av de norske selskapene og relevante artikler vil også bli lagt ut på MICs engelske nettsider i forkant av WOMEX.

Messen - Det er reservert en felles nordisk stand på et sentralt område i messehallen. Vi vil tilby en stand som gir de beste mulighetene både for å distribuere informasjons materiell, avsatte møtebord og tilrettelegge for eventuelle mindre arrangement.

Andre fasiliteter - Bemannet informasjonsskranke, beskjedtjenester, møtebord, informasjonsfolder, internettilgang og forfriskninger servert på standen. Vi vil også forsøke å videreføre brunsjen fra i fjor da dette trakk mye folk til standen.

Alle som melder seg på Womex får 1 års medlemskap på Virutal Womex, Womex sin bransjedatabase.

Påmelding

Påmelding før 1. september "smartrate": Selskapsavgift inkl. 1 person kr 2500,- . Kr 2000,- pr. ekstra pers. 

Påmelding mellom 1. september og  7. oktober: Selskapsavgift inkl. 1 pers 3500,-. Kr2.500,- pr. ekstra pers.

Påmeldinger etter 3. september kommer ikke med i den trykte WOMEX katalogen.

ALLE PRISER ER EKSKL. MOMS

Påmeldinger er bindene og blir ikke sendt til WOMEX før hele påmeldingsavgiften er betalt. Den norske standens fasiliteter kan kun benyttes av delegater påmeldt via Music Export Norway. Dersom du allerede er påmeldt Womex gjennom andre kanaler er det mulig å benytte seg av den norske standens fasiliteter mot et administrasjonsgebyr. En kan ikke overføre en selskapspåmelding til et annet selskap. Det vil komme en tilleggsavgift for bytting av personnavn.

Ta kontakt med Music Export Norway for mer informasjon.

Vennligst returner påmeldingsskjema (last ned her) på mail til : lasse (at) musicexportnorway.no eller pr. fax til nr: 24 12 96 98 og faktura vil bli sendt.

Finn info om reise og opphold her.

Ta gjerne kontakt med: Lasse hos MEN for mer informasjon om messe og påmelding på telefon 24 12 96 99,  mail: lasse (at) musicexportnorway.no

Tomas Lauvland Pettersen, MIC, for artist og deltagerinformasjon til folder på telefon 22 42 90 90 mail: tomas (at) mic.no.

Les mer om WOMEX her

PS. Womex vil i 2010 for første gang arrangere et eget matchmaking-program. Les mer om programmet i dette dokumentet.  
 

Share this

Printer friendly

newsletter