popkomm_730[1]

Berlin 7.-9. september 2011

Meld deg på Popkomm 2011

by Webmaster, 17.06.2011

Popkomm vil også i høst finne sted på den tidligere flyhavnen Tempelhof i Berlin, med messe, showcaser og konferanser.

Popkomm har tradisjonelt sett vært en av de aller viktigste møteplassene for den europeiske musikkbransjen og vært stedet musikkbransjen knytter nye og vedlikeholder sine bransjekontakter. Vi oppfordrer alle som planlegger å delta på årets Popkomm om å være tidlig ute med påmelding, slik at vi kan tilrettelegge standen på best mulig måte. Under finner du en del info om Popkomm 2011.

Nordisk standområde

Nytt av i år er at det vil være et nordisk standområde i inngangspartiet på Tempelhof, hvor de fire nordiske eksportkontorene vil være fordelt på to rom á 2 x 41 m2 ved siden av hverandre i inngangshallen. Foran disse rommene vil det være en nordisk bar plassert mot midten av hallen med mulighet for både uformelle og formelle møter. Inne i rommene vil det være roligere møteomgivelser med bord og informasjonsstand/resepsjon, i tillegg til en mindre infostand for forbipasserende rett utenfor rommene.

Nytt i messedelen for Popkomm 2011 er Media Gate, en egen utstillingsdel på messen med fokus på digital musikkindustri. PDF-brosjyre med ytterligere info fra Popkomm finner du her.

Online registrering

Nytt er også online registreringsskjema som skal gjøre det enklere for co-exhibitors å melde seg på Popkomm via hovedutstiller. Ta kontakt med miranda(at)musicexportnorway.no på Berlin-kontoret for mer info om hvordan dette gjøres og aktuelle priser for medutstillere.

Standen: Tjenester inkludert ved påmelding til fellesstand er:

- Bemannet resepsjon
- Bar
- Beskjedtjenester
- Møtebord
- Samplere med norsk musikk
- Forfriskninger og snacks servert på standen.

Påmeldingfrist - innen 31. Juli

31. juli er absolutt siste frist for påmelding dersom en ønsker å komme med i Popkomms trykte katalog. Music Export Norways delegatoverikt trykkes første uken i august.

Husk at jo tidligere påmeldingene gjøres, jo bedre kan vi tilrettelegge standen. Så fullfør gjerne påmeldingen så raskt som mulig. Ta gjerne kontakt med Berlin-kontoret med forslag til hvordan standen kan tilrettelegges best mulig for norske medutstillere.

Inkludert i prisen er en obligatorisk promotionpakke fra Popkomm. Alle med fullt Popkommpass kan kjøre gratis med kollektivtransporten i Berlin dagene messen pågår. Passet inkluderer også Berlin Festival.

Den norske standens fasiliteter kan kun benyttes av delegater påmeldt via Music Export Norway.

Kontakt gjerne Music Export Norways Berlin-kontor på gsa(at)musicexportnorway.no for å vite mer om våre hotellavtaler i Berlin.

Ta gjerne kontakt med Miranda på +49 17638326018 for mer informasjon om Popkomm.

Share this

Printer friendly

newsletter