popkomm_730[1]

Berlin 8.-10. september 2010

Meld deg på Popkomm 2010

by Webmaster, 01.06.2010

Etter et hvileår i 2009 er Popkomm gjenoppstått med messe, konferanse og showcaser. Popkomm tar i 3 dager over Belins gamle flyplass, Tempelhofs, terminalbygg.

Nytt er også at showcasedelen integreres med festivalen Berlin Festival og legges inn under paraplyen Berlin Music Week. Det vil i tillegg være dagshowcaser inne ved messehallene og på andre klubber rundt om i Berlin sentrum. Den norske fellesstanden vil ligge vegg i vegg med standene fra de andre nordiske landene.

Popkomm har vært en av de aller viktigste møteplassene for den europeiske musikkbransjen og vært stedet musikkbransjen knytter nye og vedlikeholder sine bransjekontakter. Nytt for Popkomm 2010 er jazzsatsingen Jazzcom, som er et møtested for de som jobber med jazzrelatert musikk. Les mer om dette her.
 
Early Bird priser for påmelding gjelder fram til 6. Juli. 
 
Messen: Siden Popkomm har hatt ett års pause kommer vi i år til å ha en litt mindre stand (40 kvadratmeter). Det vil bli en mer standardisert stand med mindre grafiske elementer. Dette gjøres for å kunne holde prisen nede.

Standen: Tjenester inkludert ved påmelding til fellesstand er: - Bemannet resepsjon - Beskjedtjenester - Møtebord – Samplere med norsk musikk – Forfriskninger og snacks servert på standen.

Påmelding før 6. juli "earlybird" : Selskapsavgift inkl.1 pers:2000,- utover dette er prisen på:1500,- per person.
Påmelding etter 30. juli: Selskapsavgift inkl.1 pers.:2500,-  Pris per person utover dette: 1500,-
 
ALLE PRISER ER EKSKL. MVA

30. juli er absolutt siste frist for påmelding dersom en ønsker å komme med i Popkomms trykte katalog. Music Export Norways delegatoverikt trykkes første uken i august.

Påmeldingsskjema finner du ved å klikke her
 
Husk at jo tidligere vi mottar din påmelding, jo bedre kan vi tilrettelegge standen. Så send oss gjerne påmelding så raskt som mulig.
 
Inkludert i prisen er en obligatorisk promotionpakke fra Popkomm. Alle med fullt Popkommpass kan kjøre gratis med kollektivtransporten i Berlin dagene messen pågår.

Påmeldingen er bindende og blir ikke sendt til Popkomm før avgiften er betalt.

Den norske standens fasiliteter kan kun benyttes av delegater påmeldt via Music Export Norway.

 Old Town Appartments er et alternativ til hotell, og er spesielt gunstig dersom man er flere enn kun én person.

VENNLIGST RETURNER PÅMELDINGSSKJEMAET VIA MAIL (event (at) musicexportnorway.no) OG FAKTURA VIL BLI TILSENDT.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon på 24 12 96 99

Med hilsen Music Export Norway 

Share this

Printer friendly

newsletter