barcelona_stock

29. mai - 2. juni

Kompetansetur til Spania

by Webmaster, 13.02.2012

På oppfordring fra norsk bransje ønsker MEN å sette opp en kompetanse- og nettverkstur med fokus på det spanske markedet våren 2012. Vi ber interesserte holde av datoene 29. mai – 2. juni.

På oppfordring fra norsk bransje ønsker MEN å sette opp en kompetanse- og nettverkstur  med fokus på det spanske markedet våren 2012. Vi ber interesserte holde av datoene 29. mai –  2. juni.

Fremstøtet er lagt til Primavera-festivalens PRO-konferanse, men starter med en dag i Madrid. Dagsprogrammet i Madrid består av work-shops/rundebordsmøter og en avsluttende nettverksmottakelse i samarbeid med ambassaden i Madrid. Vi tar høyhastighetstog til Barcelona neste morgen (2,5 timer) og fortsetter med eget program. F.o.m. torsdag følger vi Primavera sitt Pro- program der norske aktører har mulighet til å booke egne møter og definere sitt eget program. Konferansen avsluttes 3. juni, men det er mulig å bli værende ut festivalen.

Alle deltakere vil motta et Primavera Pro-pass som gir prioritert tilgang til festivalområdet, det internasjonale bransjeområdet og andre backstage- og hospitality-områder. Dette er gode, men veldig uformelle nettverkingsarenaer. Det er lettere å få utbytte av disse om du allerede har et eksisterende internasjonalt nettverk, og vi oppfordrer spesielt disse  aktørene til  å melde sin interesse.

Primavera har lenge vært en uformell møteplass for uavhengig musikkbransje og tiltrekker seg aktører fra hele Spania, men også en rekke internasjonale aktører.  1110 bransjeaktører fra over 43 forskjellige land deltok i fjor. Britisk og fransk bransje er spesielt godt representert. Besøk deres nettsider for mer informasjon.I tillegg kan du laste ned rapport fra fjoråret her.

Konferansehotellet blir i år på Zero Diagonal som ligger rett ved festivalen. Vi har også holdt rom i umiddelbar nærhet av festivalområdet.

Interesserte bes ta kontakt med jonas (at) musicexportnorway.no, slik at vi kan se an interessen da det kun er et begrenset antall plasser tilgjengelig. Utvalg skjer gjennom en søknadsprosess.

Mer informasjon vi følge. Men om noen har umiddelbare spørsmål, ta kontakt med Jonas Vebner hos Music Export Norway.

For øvrig er de norske bandene Kings of Convenience og Mayhem så langt bekreftet til festivalen.

Share this

Printer friendly

newsletter