barcelona_stock

30. mai - 2. juni

Kompetansearrangement om det spanske markedet

by Webmaster, 05.04.2012

MEN inviterer til et kompetanse- og nettverksprogram i forbindelse med Primavera Pro- konferansen i Barcelona onsdag 30. mai – lørdag 2. juni. Søknadsfrist: utgangen av onsdag 20 april.

På oppfordring fra norsk bransje ønsket MEN å sette opp et kompetanse- og nettverksprogram med fokus på det spanske markedet våren 2012. Etter tilbakemelding på vårt originale program (les mer her) har fokuset blitt noe nedskalert og vil nå kun finne sted i Barcelona og i forbindelse med konferansen Primavera Pro.

Vi vil følge Primavera sitt Pro-program, men også sette opp 3 obligatoriske egne rundebord/paneler som spesifikt vil ta for seg det spanske markedet (1. større generell presentasjon av status/trender i det spanske markedet, 2. livemarkedet og 3. media/PR). Dette vil bli gjort i samarbeid med Canadian Music Industry Association, som også vil invitere inn sine bransjedelegater.

Norske aktører har mulighet til å booke egne møter og definere sitt eget program (utenom de obligatoriske øktene), men vi vil også få individuell bistand i forkant med å sette opp relevante møter basert på tilbakemelding fra bransjen i samarbeid med en ekstern spansk konsulent. Konferansen avsluttes lørdag 2. juni, men det er mulig å bli værende ut festivalen (t.o.m. 3 juni).

NB! Meld fra om dette så vi kan holde av et ekstra rom (bekostes deltaker 155 Euro).

Alle deltakere vil motta et Primavera Pro-pass som gir prioritert tilgang til festivalområdet, det internasjonale bransjeområdet og andre backstage- og hospitality-områder. Dette er gode, men veldig uformelle nettverkingsarenaer. Det er lettere å få utbytte av disse om du allerede har et eksisterende internasjonalt nettverk, og vi oppfordrer spesielt disse aktørene til å melde sin interesse. Evt. tidligere erfaring og nettverk vil bli lagt vekt på i søknadsprosessen.

Primavera har lenge vært en uformell møteplass for uavhengig musikkbransje, og tiltrekker seg aktører fra hele Spania, men også en rekke internasjonale aktører. 1110 bransjeaktører fra over 43 forskjellige land deltok i fjor. Britisk og fransk bransje er spesielt godt representert.

Besøk deres nettsider for å vurdere om profilen på aktørene som er til stede passer med fokuset til deres selskap. Vi anbefaler også å laste ned rapport fra fjoråret her.

Konferansehotellet blir i år på Zero Diagonal som ligger rett ved festivalen. Vi har bedt om rom her eller i umiddelbar nærhet (samme standard).

Egenandel

MEN har framforhandlet en pakkepris. Programmet er godt subsidiert av MEN, men deltakere blir bedt om å betale en egenandel på: 300 Euro (inkl. ikke reise).

Det er evt. mulig å bestille eget hotell, og da er egenandelen kun 150 Eur.

Dette inkluderer:

•    4 dager på festivalhotel Hotel Zero (4 stjerner eller mer) eller tilsvarende meget sentralt festivalområdet (verdi 620 €)

•    Primavera Pro Program (verdi 225 €)

•    3 egenproduserte paneler/rundebordsmøter for norsk bransje om det spanske markedet

•    En nettverkingsmottakelse i regi av MEN/ Canadian Music Industry Association for all internasjonal delegater (bransje/media)

•    Individuell bistand fra en lokal konsulent med introduksjoner og møtebooking til spansk/katalansk bransje under festival og for videre arbeid.

•    En middag på sjøsiderestauranten på Primavera Pro (backstage på festivalen) med en +1 (for spansk/internasjonal bransjekollega (vi kan også bistå med å invitere relevant bransje).

•    Egne priser i Primavera Pro og VIP-områdene. 

•    Diverse ulike invitasjoner til andre mottakelser, fester og nettverksarrangement (TBA).

*transport (fly/ground transportaion) besørges selv.

Søknadsprosess

Det er meget begrensete plasser på programmet som er søknadsbasert. Vennligst returner søknadsskjema (last ned her) innen utgangen av onsdag 18 april til UK (at) musicexportnorway.no.

Det er forutsatt at man oppfyller følgende kriterier for å motta bransjestøtten:

•    Selskapet skal jobbe med eksport av norsk musikk

•    Selskapet som søker må være norskregistrert

•    Norske festival- og konsertarrangører, stiftelser, foreninger eller offentlige etater kvalifiserer dessverre ikke for støtten

De norske bandene Kings of Convenience og Mayhem så langt bekreftet til festivalen.

For mer informasjon, ta kontakt med Jonas Vebner på Music Export Norway.


 

Share this

Printer friendly

newsletter