Eget Smalltown-fokus på Sonar

by Webmaster, 31.03.2011

Den viktige bransjefestivalen for elektronisk musikk, Sonar i Barcelona, setter opp en egen showcase for den norske labelen Smalltown Supersound.

Oslo 31. mars 2011: Sonar-festivalen i Barcelona har befestet seg som en særdeles viktig møteplass for delen av musikkbransjen som opererer innen elektronisk musikk.

I år satser festivalen på en helt ny scene, som har fått navnet SonarCar. I samarbeid med Music Export Norway og Phonofile, presenterer den norske labelen Smalltown Supersound tre artister under årets Sonar. Fredag 17. juni får Annie, Diskjokke og Bjørn Torske anledning til å spille showcaser foran et viktig bransjepublikum på festivalen.

- Sonar er den viktigste møteplass og festival i verden for elektronisk musikk. Smalltown Supersound hadde showcase på Sonar by Day i 2003 med stor suksess. Det har siden vært en drøm for labelen å kunne ha en showcase også på Sonar By Night. Dette har ikke vært mulig, ettersom man ikke har hatt labelshowcaser på Sonar By Night. Inntil i år. Det er derfor veldig stort for oss at vi er blant de første labelene som får en egen showcase på Sonar By Night, sier Smalltown Supersound-sjef Joakim haugland.

Han mener at det er en viktig anerkjennelse for labelen å bli plukket ut til å presentere sine artister.

Sonar arrangerer også bransjeprogrammet Sonar Pro, med en rekke nettverksaktiviteter, workshops og seminarer. I 2010 var mer enn 1500 bransjeprofesjonelle fra 38 land akkreditert til dette programmet. Sonar 2011 arrangeres fra 16. til 18. juni.

press releases

older ««

press releases

Get our press releases directly to your inbox!

Share this

Printer friendly

newsletter