Britisk bransjedelegasjon til Oslo (in Norwegian)

by Webmaster, 27.09.2010

En musikkbransjedelegasjon ledet av British Phonographic Industry (BPI) kommer i disse dager til Oslo for å lære mer om det norske og nordiske musikkmarkedet.

Oslo 27. september, 2010: En historisk begivenhet finner sted når en britisk musikkbransjedelegasjon kommer til Oslo på et såkalt trade mission 28. og 29. september.

Hovedmålet med trade missions er å utforske internasjonale forretningsmuligheter. BPI har tidligere lagt sine forretningsturer til blant annet India, USA og Kina. Dette er første gangen det gjennomføres tilsvarende besøk i Europa.

I løpet av disse to dagene vil de britiske deltakerne, som inkluderer rundt 15 plateselskaper, management, vederlagsorganisasjoner og distributører, bli bedre kjent med de nordiske musikkmarkedene.

Den første dagen vil eksportkontorene fra de nordiske landene gjennomgå de respektive markedene, mens dag to vil bestå av ulike paneler, med temaer som lisensiering av musikk, distribusjon, livemarkedet og digital utfordring.

- At britisk musikkbransje velger å legge dette arrangementet Oslo, gir et klart signal om at Norge som musikkland er spennende internasjonalt, sier daglig leder Inger Dirdal i Music Export Norway.

Arrangementet finner sted ved den britiske ambassaden i Oslo. Der legges det også til rette for nettverksbygging mellom norsk og britisk musikkbransje. 
 

press releases

older ««

press releases

Get our press releases directly to your inbox!

Share this

Printer friendly

newsletter