20 norske band invitert til SXSW

by Webmaster, 11.01.2011

Hele 20 norske band og artister har blitt invitert til å spille på verdens største bransjefestival, South By Southwest i Austin, Texas.

Oslo 11. januar 2011: Den gigantiske bransjefestivalen South By Southwest (SXSW) i Austin, Texas har i en årrekke vært et populært utstillingsvindu for norsk musikk. I år har hele 20 norske band og artister har fått en offisiell invitasjon til å spille showcase i løpet av festivalen, som arrangeres fra 16. til 20. mars.

Artistene veksler fra godt etablerte aktører som Marit Larsen, Datarock og Sondre Lerche til ferskere stjerneskudd som Kvelertak og Tôg.

- South By Southwest er et viktig utstillingsvindu mot USA og resten av verden. Det er gledelig at så mange norske artister inviteres år etter år. Det vitner om at norsk musikk har et godt renommé internasjonalt, kommenterer daglig leder i Music Export Norway, Inger Dirdal.

Hun understreker samtidig viktigheten av å gjøre grundig forarbeid med markedsføring for å gjøre seg bemerket under festivalen.

- Med rundt 2000 artister i aksjon, sier det seg selv at konkurransen om oppmerksomheten fra internasjonal musikkbransje og presse er knallhard, fortsetter hun.

De inviterte så langt er:

Altaar
Benea Reach
Casiokids
Datarock
Deathcrush
Forza
Harry`s Gym
DE Håker Flaten
Kvelertak
Marit Larsen
The Megaphonic Thrift
Mylittlepony
Nico D & Admiral P
Serpentine
Silje Nes
Simon Says No!
Sondre Lerche
Tôg
Youth Pictures Of Florence Henderson
Årabrot

Forrandringer i listen kan forekomme frem mot festivalen, da ikke alle har bekreftet deltakelsen enda.
 

press releases

older ««

press releases

Get our press releases directly to your inbox!

Share this

Printer friendly

newsletter